БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

ОLD BITOLA

Зградата каде некогаш се одржуваа пионерските престави,урната 1975 г. за изградба на Новиот Театар…
На нејзино место се наоѓа споменикот на Милтон Манаки…

извор и фото од книгата
Перформансите на Широк Сокак
Д.Д.Такец

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here