‼️🚨🔥 СПОРТСКАТА САЛА ,,БОРО ЧУРЛЕВСКИ” ЌЕ ГОРИ, СИТЕ БИЛЕТИ СЕ РАСПРОДАДЕНИ

Сабота, 10.02.2024, РК Еурофарм Пелистер со РК Вардар