БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Кога се размислува зелено се отвара една голема перспектива за почист, поздрав и поубав живот. Размислувајте зелено тоа е нашето мото.

Грин Гарден Центар ви нуди голем асортиман, избор, идеа и реализација како совршено да изгледаат вашите дворови со декоративните садници. Туја Смарагд, Златна Туја, Нана, Фотинија и уште преку 200 различни видови на садници.

071 384 577 со еден повик до совршен двор!

Дозволете убавината за зеленилото да ги разубави вашите дворови, деловни објекти, локали..
Ние постоиме за вас!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here