ФОТО и текст СПОРТМ.МК: И битолчани се радуваат…. но последен пат на пречекот за Касандра и Ранду

Успехот на Вардар не се слави во Битола, но дека и битолчани знаат како да се радуваат тоа е веќе докажано. Последен пат кога во Битола пристигнале Касандра и Ранду во центарот на градот, кога илјадници граѓани пристигнале во Битола за да ги видат и поздрават омилените глумци од тогаш актуелната серија.

Шо се и можеби во право…

И да заклучиме едно на крај: Доколку бидиме европски шампиони нема да ни се потребни вашите пластични двокатни кинески автобуси!!! Нашите ракометни херои на раце ќе ги носиме!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here