По барање на битолската публика, најбараниот комичар и мајстор за стендап шоу – Никола Тодороски доаѓа во Битола со неговото најново стендап – комично шоу “Лошо куче”, за кое со сигурност Ве уверуваме дека ќе Ве насмее до солзи, а дека ќе биде вистински спектакл -Ви гарантираме со сигурност, бидејќи нашата екипа постојано ги следи неговите настапи.

Во Битола, веќе е закажан најголемиот стендап спектакл во Народен театар- Битола на 05.12.2023 со почеток во 20:30 часот, сала која што со сигурност ќе биде претесна за да ги собери сите заинтересирани битолчани, бидејќи еве како што не информираат од продукцијата, постојано се бара билет повеќе за настапот на Никола Тодороски во Битола. Скопје, Битола, Прилеп, Охрид, Штип, Србија, и каде ли уште не, каде и да се појави се бара “билет повеќе”. Сето ова е доказ дека Никола Тодороски е ЦАРОТ НА СТЕНДАП НАСТАПИТЕ ширум Македонија, а веќе извесен период неговите настапи се бараат и во Србија. ПОБРЗАЈТЕ! Билети по цена од 250 денари на билетарата од Народниот театар – Битола, од понеделник до четврток од 18 до 20h.

Резевации 24/7 на тел.број 078 66 77 97