БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Петок 23 април 1993 пет дена по Велигден, прослава по повод Селски Велигден (Источен Петок- Балаклија) во Генимале на Горното Сретсело. Традиција која се негува со векови.

Видео на Сашо Првуловиќ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here