БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пред два дена на покривот од една битолска зграда, музичкиот артист Bobax за прв пат во Битола направи негов музички евент.

За почит од сите е неговата ангажираност во овај тежок и депресивен момент за цела држава, еден од ретките млади луѓе кои несебично создават добро расположение со нивните музички ремек дела и во едно ја промовират Битола.

Видеото е комбинација на сончев ден, панорама од нашата Битола која воодушевува и урбана музика.

Поздрав од Шехерезада, покривот на градо.

Наталија Алешкина и Bobax.

Респект 😎

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here