БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

По повод Први Мај, Меѓународниот празник на трудот, претставуваме десетина првомајски честитки од повеќе битолски претпријатија, работнички колективи, комбинати, објавени во стари дневни весници.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here