Ве известуваме дека билетите за претстојниот концерт MTV 80’s & 90’s The Greatest Hits (14.09.2023) ќе бидат пуштени во продажба во понеделник (11.09.2023) и ќе може да ги набавите од билетарницата на Центар за култура Битола, во период од 15ч до 21ч, по цена од 400 денари.