Прошетка со пајтон низ нашата Битола далечната ’69 низ звуците и мелодичноста на песната “Битола, бабам Битола” од Славе Димитров и Вера Јанкова. Уживајте!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=I8XoTCY9aG0[/embedyt]