Преостанаа само уште мал број поединечни билети за натпреварот од третото коло на групниот сегмент на Лигата на шампионите на ЕХФ меѓу Еурофарм Пелистер и Кил. Побрзајте и обезбедете место во спортската сала „Боро Чурлевски“ во Битола за првиот дуел на македонскиот и германскиот шампион.

Цена на поединечните билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Кил – среда, 27 септември 18:45 часот

  • 550 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)
  • 450 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако и STravel
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/