БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Една минути по полноќ, во Клиничката болница во Битола на гинеколошко-акушерското одделение  се роди првото бебе во новата 2021 година, Методиј, со родилна тежина 3150 гр, и должина. 50 см.,кој воедно е прва радост на неговите родители.

 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here