БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Број за Донација 070 143 139.

Почитувани хуманисти. Имаме апел за помош на битолчанката Наташа Сулејмановска која боледува од дискусхернија и после четири неуспешни операции во Македонија има влошена состојба со многу болки и неможност за самостојно да си ги врши основните потреби. Понудена е опција за операција во Турција која чини 12 000 еу која таа и нејзиното семејство не можат да ги обезбедат.

Затоа од нас во нејзино име Ве замолуваме кој колку може да помогне. За таа потреба Ви ги доставуваме донациски броеви и сметки од Наташа. Доколку некој сака лични информации слободно може да ги контактира во здружението Надеж Надеж или на телефон 070 241 068.

Однапред ви благодариме.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here