БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ниту 3000 километри не се многу кога битолчани ќе посакаат да си ја бодрат својата ракометна репрезентација. Среќен патот од нас, само успеси и победи да гледаме на малите тв екрани. Поздрав до сите…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here