БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Песна за Битола” изведена од музичкиот детски хор Ѕвончиња од Битола. Спој од чистотата и милозвучноста на детскиот глас во комбинација со големата љубов кон сопствениот град. Уживајте…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here