БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Први Мај помина.Одамна поминаа и парадите со кои некогаш се славеше Денот на трудот.
Останаа само сликите и сеќавањата како оваа.
Од нас помладите да Ве потсетиме а од вас постарите да ни раскажите.
И така тука во Битола по цел ден врни  🙂

image

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here