БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Палма арека, кактуси, сукуленти, драцена , бенџамин, орхидеа како дополнување на пролетната понуда во Грин Гарден Центар во Битола. Повелете и посетете ги веднаш на влезот од Горно Оризари после Лукоил.

Љубовта кон цвеќињата ја обојува вашата љубов кон животот. Разубавете го вашиот дом и простор со Грин Гарден Центар Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here