БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Почитувани,
Поради големиот интерес и поволните временски услови како и квалитетот на стазата, вечерва продолжуваме со ноќно скијање со почеток од 18.00 до 21.00 часот.
Почитувајќи ги сите протоколи за Ковид 19, од наша страна ,ве повикуваме и вас да ги почитувате.
Продолжуваме заедно вечерва…🎿❄🛷🥤☃️!!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here