РК Еурофарм Работник го официјализира потписот на Горан Кузманоски. Поранешниот репрезентативец потпиша договор до крајот на сезоната и за неколку дена ќе им се приклучи на новите клупски другари. Своето деби Кузманоски го очекува следната недела.

Горан Кузманоски – 30.11.1982 г.

Поранешни клубови:
Тутунски комбинат, Вардар Ватростална, Металург, Мадеира, Тинекс Пролет, Трелеборг, Одорхеи.