JAMIESON IRON + VITAMIN B12 природно дава енергија и помага во спречување на недостаток на железо. Помага да се намали заморот и исцрпеноста предизвикани од недостаток на железо (анемија). Витаминот Б12 придонесува за нормално формирање на црвените крвни клетки и нормална функција на имунолошкиот систем. JAMIESON IRON + VITAMIN B12 содржи Витамин Б12 во форма на метилкобаламин кој овозможува побрза апсорпција. Таблетите за џвакање имаат пријатен вкус на манго и лимета. Формулацијата е создадена исклучиво од природни извори и е фармацевтски тестирана. Производот се произведува со 360 контролни точки и тестови за да се обезбеди негова целосна следливост, безбедност и чистота. НЕ СОДРЖИ глутен, вештачки бои или вкусови. Содржи млечни состојки. Начин на употреба- Возрасни: Џвакајте 1 таблета во текот на едно деноноќие, со оброк. Земете ја таблетата неколку часа пред или по земањето други лекови или природни здравствени производи. Пакување: 45 таблети за џвакање