БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанката Евгенија Дивитарова (15) не престанува да не изненадува со нејзините моделарски вештини.За само две недели ја изгради една од најпознатите архитектури во светот Опера Хаус од Сиднеј,Австралија.Правена од картон и хартија Операта била голем предизвик за Евгенија,која самата ја украсила и со бели лед диоди.Да и се восхитиме на моделите и да ја поздравиме.Браво!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here