БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на вчерашниот ден на 03.02.2018 и утринава на 04.02.2018 г. на нашата Баба планина и Пелистер заврна нова снежна покривка која овој неделен ден можете да ја искористите и денот да си го помините на воздух и со скијање на Копанки.

Аирлија нека е!

Моментални фотографии на Марјан Еленка Талевски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here