БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Дрвото е постоечко и се наоѓа под мостот кај Безистенот, додека фотографијата е фотомонтажа дело на Гордана Аџиева Михајловска.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here