БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ски центарот “Стрежево” во Нижеполе набљудуван од дронот на Тетреб продукција. Погледнете ја поубаво фотографијата која е од птичја перспектива.


 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here