БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пред некој ден на социјалната мрежа фејсбук се појави фотографија од змија која е на самата ограда од ЗОО Битола и беше многу споделена помеѓу битолчани. Дали се работи за некоја врста на смок или е змија која сака да избега од ЗОО Битола не можевме да процениме. Сепак останува на вас кои се движите во тој правец да обратите повеќе внимание за вашата лична безбедност и безбедноста на вашите деца.

Фото Александар Цветковски

еден коментар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here