Компанијата КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола заедно со The Hounds организира заедничко дружење во Прилеп во Домот на културата „Марко Цепенков“.

Целта на ова дружење е на еден интересен и забавен начин да ги запознаат сите заинтересирани со условите за работа кои ги нуди компанијата кои заедно ќе уживаат со песните од групата The Hounds.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Ги покануваме сите заинтересирани да нѝ се придружат на коктел забавата на 1ви Декември во 12:00 часот. 1ви Декември, 12:00 часот, мала сала во „Марко Цепенков“ – Прилеп.

КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ и The Hounds.

Не пропуштајте!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here