Драги Битолчани!
На задоволство на сите нас, Ви го најавуваме настанот “НАШАТА УЛИЦА” во соработка на
Бар Општина и Кус Кус Пицерија.
Заедничката дружба е планирана за датум 12ти Август, сабота, местото е нашето и Ваше ново омилено . Бар Општина располагаат со пијалоци за сите вкусови, а час по “Outdoor Cooking ” ќе ни одржат Кус Кус.

Бидете таму во 20h!