БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

По повод настанот Аеро зависници кој ќе се одржи недела на 03.12.2017 г. во 13.00 ч. во кафе Аеро, поранешен Аеро клуб, битолчанецот ДК не изненади со двокрилно авионче од неговата DYS фабрика. Гледајте го видеото и исто и вие направете му авионче на вашите најмили. Благодариме Дејан.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here