Деновиве битолчанецот Александар Златановски заедно со неговиот тим направија фотографии и видеа за кампањата за брендот Cotton Colors во Сингапур, кои понатаму дополнително ќе се уредуваат и ќе се презентираат на веб сајтови и каталози.

Повелете мала колекција од позади сцените: