БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На фотографијата е Марко, а во позадина е слика од Карневал во Битола од 1926 година и олдтајмер Форд модел Т производство 1922 г., во сопственост на фамилијата на Јанкови. Човекот од сликата со транспарентот е прадедото на Марко кој е директен наследник на автомобилската култура во Битола.

Александар Гагачев

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here