ЕУРОФАРМ ве повикува да присуствувате на 7-мото коло од Play Off ракометниот натпревар помеѓу РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИК и РК ВАРДАР!

400 лојални членови кои ќе дојдат во Битолските аптеките:

– ЕУРОФАРМ Широк Сокак (100 карти)
– ЕУРОФАРМ Центар (100 карти)
– ЕУРОФАРМ Стив Наумов (100 карти)
– ЕУРОФАРМ Пелагонка 2(100 карти)

со ЕУРОФАРМ КЛУБ КАРТИЧКА ЌЕ ДОБИЈАТ ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ.

Сабота, 12 Мај, 17:00 часот, Спортска сала „Младост“

ДОЈДЕТЕ ДА НАВИВАМЕ ЗАЕДНО!