Македонската храна и автентичните вкусови за овие простори споени во нашата традицијата продолжуваат да се пренесуваат од генерација на генерација, а во тоа свој значаен удел има на манифестацијата „Незаменливиот вкус на традицијата“.

„Зелена берза“ како организатор на настанот ве поканува на 5 октомври (четврток) во 15 часот на саемот за храна во Битола, во просториите на „Синпекс“ Битола на улица Индустриска бб.

Нема достапен опис.

Со оваа манифестација се дава придонес во зачувувањето на нашите традиционални вредности од заборав.

Учесници се производители на храна и преработка на земјоделски производи.

Нема достапен опис.

Со почит Ваша Зелена берза