БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На потполно истиот начин како што е испробано во Шведска, ехото се проба и на Бајро во Битола. Погледнете како тоа звучи…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here