БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

 

Песната е почеток на еден возбудлив соло проект, музиката е на Жобим ( Corcovado), текстот е на Крсте Роџевски, снимана е во продукција и студио на Бојан Ѓошевски во Њујорк. Видеото е направено со помош на Ана Бреснанин од BBC и совети од Милчо Манчевски, видео и фотоматеријалите се од личната архива на авторот, а дел се снимани во Њујорк, Делхи, Рио Де Женеиро и Битола. Уживајте во мелодичноста…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here