КОНЕЧНО ВО БИТОЛА НОВ БУТИК ЗА ЖЕНИ СО ОБЛЕКА ЗА МАЛИ И ЗА ГОЛЕМИ КОНФЕКЦИСКИ БРОЕВИ

Нов бутик „Глориа“ со локација во Битола (веднаш до Ваикики на Широк сокак). Специјализиран бутик за жени, со конфекциски броеви до 60!
Со моделите на „Глориа“ со сигурност ќе ја истакнете Вашата елеганција и стил. Конечно во Битола бутик кој покрај мали има облека и за жени кои носат поголеми конфекциски броеви.
Повелете посетете ги имаат доста изненадувања за Вас.

АИРЛИЈА ДА ИМ Е !!!

Заследете ја нивната фејсбук страна GLORIA