БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Прослава на Чкембарите и ФК Пелистер по повод освојувањето на Купот на Македонија. Бидете стрпливи до 09.31 од видеото. Честитки уште еднаш!


Снимката е во живо со мобилен телефон од Зоран Илиевски на кој му благодариме

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here