БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Краток документарен филм зе едно деноноќие на нашиот Широк Сокак сниман најверојатно пред десетина години. Погледнете го и барем на кратко вратете си ги спомените…

 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here