БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Видео снимано од дрон за време на концертот на Неша Галија во Битола. Уживајте во глетката со малце музика…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here