На фотографијата е Милтон Манаки

На фотографијата е Јанаки Манаки

Браќата Манаки со комплетно згрешени имиња на насловната страна од официјалниот дел на Фестивалот Манаки.

Нека се знае барем дека има по некој од нас малце повеќе пто ни е грижа на нивното големо дело и Име. Извинете браќа….