БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Едно лето” е македонска серија снимана во шест епизоди далечната 1982. “Имам внуче на Пелистер” е една од нив…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here