Мотиви и монтажи од Битола и битолско. Фото мајстор левел про Димитар Чунговски викан Чунгата.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here