Драги наши битолчани, на ден 25.04.2019 ќе се одржи базар на плоштад Магнолија каде ќе се собираат средства кои ќе бидат наменети за Здружението Јасмин за лица болни од карцином.

Сите заинтересирани фирми, поеднинци можат да учествуваат со свои дела и воедно да ги презентираат истите.

Доколку сакате да помогнете, да си пружиме рака, за подобра Битола, за 2400 заболени од малигни заболувања, за 8 дечиња….

ЗАЕДНО ВО БОРБА СО КАРЦИНОМ…

(ПРИЈАВУВАЊЕ ТУКА ).