Вчера коалицијата „Можевме” го освои ОкриТ. Следна е Битола. Од 850 останаа уште 200 карти во Димпо Тобако и Бурбон Паб. По сценарио на битолчанецот Божидар Божиновски ака Моџо Килингтон, доаѓа денот кога ќе треба да гласате за нас ако сакате да имате подобро вчера. Стендапот на најјаките ви е на 30.03.2024 г, во Центарот на Култура да не речите не ви кажавме вакви такви ова она. Безгрижните денови допрва доаѓаат.