БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во сабота на 10-ти Февруари започнува EHF Challenge Cup 1/18 финале помеѓу екипите на битолски
Еурофарм Работник и норвешки Филинген. Да го подржиме ракометот во Битола, Спортска Сала Младост, почеток 19:00 ч.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here