БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денот започнува со појадок на планина. Коњот и мазгата го носат товарот. Во 1915 година, артилеријата користела биволски запреги за да ги превезува топовите.

Борова арома и шумска мов искачувајќи се кон врвот Кајмакчалан. Среќаваат и попатна прекрасна влашка фарма.

Дожд, невреме и мраз низ планината.

Извор Француски институт

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here