Засилете го вашиот имунитет со Jamieson Vitamins –  канадски бренд за витамини со 100-годишна традиција и доверба кај купувачите ширум светот. Не е тајна дека  Jamieson ја сметаат за најдоверлива компанија за витамини, минерали и додатоци во индустријата. Една од главните причини за таа пофалба е фокусот на чисти и квалитетни состојки и затоа го има 360 Pure Promise  клиентите и потрошувачите. За дополнително да ја зајакне оваа посветеност на квалитетот и чистотата, Џејмисон е сертифициран за TRU-ID!

Оваа есен, во аптеките на Еурофарм ви нудиме промоција на Jamieson производите за целото семејство. Дочекајте ја зимата подготвени и со силен имунитет!