БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Екипата на Кик Бокс Клубот Енерџи од Битола, која ја предводи нашиот најспортист за 2017 г., битолчанецот Александар Димовски Димсата, денеска од турнирот во Скопје се врати со две златни, три сребрени и еден бронзен медал.
Од нас честитки и само напред во поголеми успеси!

Фото и инфо Александар Димовски Димсата

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here