БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

 

Од денес со наш PayPal акаунт. Донирајте за нас и нашата работа. Од секаде во светот.Помогнете ја нашата работа. Ви благодариме.

[paypal_donation_button]

img_20160716_193544_1468702301349.jpg

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here