БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На ден 09 и 10.Јуни 2018 година, САБОТА и НЕДЕЛА, се организира ДОБРОВОЛНА РАБОТНА АКЦИЈА (припремни земјани работи) ЗА САНАЦИЈА на планинарскиот дом КОПАНКИ.

Собирно место Веро Нова Битола 7,30 часот.

Сите заинтересирани своето доаѓање да го потврдат ТУКА за да се организираме за превозот.

ПСК Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here