БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Александар Димовски – Димсата на 24 февруари ќе се бори против Кристоф Нинади на Fight Night во Кросхал, Базел Швајцарија.

Димсата веќе подолго време не направил профи борба, а минатата година имаше настап во Регионaлната лига во бокс за Пинк Пантер од Штип, каде што извојува победа.

Димсата е повеќекратен шампион на Македонија во Кик Бокс.

Ipon.mk

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here